Szállítás és fizetés feltételei

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

A megrendelt termékek házhozszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.
Házhozszállítást kizárólag Magyarország területén vállalunk.
A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap nincs kiszállítás. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű például a munkahelyi címet megadni.
A  csomagok átvételével kapcsolatos fontos információ

Kizárólag csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben annak átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Lehetőséget biztosítunk a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.


Számlaszám (Kereskedelmi és Hitelbank ZRt):

Csonka Károly
10404955-49518807-00000000

A megjegyzésben kérjük tüntesse fel a termék nevét és az Ön nevét!


Szállítási határidő

Adott napon 14 óráig beérkezett megrendeléseket 48 órán belül feldolgozzuk és elkészítjük, a 14 óra után érkező rendeléseket a következő munkanaptól számított 48 órán belül dolgozzuk fel és készítjük el, amennyiben a megrendelt termék azonnali raktárkészlettel rendelkezik.
A kiszállítást elméletileg 24órán belül elvégzi a Posta, de ez kitolódhat.

A pénteken 14 óra után leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra és elkészítésre, kedden adjuk át a Postának kiszállításra. Ünnepnapokon leadott rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra és elkészítésre, majd az azt követő munkanapon történik a Postára adás.

Szállítási díjak:
A mindenkor hatályban lévő Magyar Posta díjszabása az mérvadó.

Darabszámtól függetlenül a súly a meghatározó, így akár két egyszerre megrendelt terméknek is lehet a kiszállítási díja azonos. A kiszállítás pontos díjáról a megrendelés folyamatában értesül, csomagolási költséget NEM számítunk fel.

Pl.

Postai levélként (250 gramm-ig)
- előre utalással: 465 Ft
- utánvéttel: 1255 Ft

JOGI  NYILATKOZAT

Céginformációk:

Csonka Károly Egyéni Vállalkozó
8360  Keszthely, Kisfaludy u. 18.
Tel. 83/312-134
email: csonka.karoly@gmail.com
Adószám: 64042006-1-40
Egyéni Vállalkozó Nyilvántartási Szám: 8651540

Weboldalunkon fényképes, egyedi ajándéktárgyakat elkészítésével foglalkozunk.

A szerződés tárgya

Csonka Károly EV. által a www.ajandekplaza..eu online áruház név alatt üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk.
A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Az árucikkek mellett található fotók, illusztrációk, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Általános tudnivalók

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, további áfa a terméket NEM terheli mivel egyéni vállalkozásunk alanyi áfa-mentes körbe tartozik.

A megrendelések leadása a www.ajandekplaza.eu oldalon kizárólag elektronikus formában lehetséges.
A megrendelés elkészültéről, és a szállítás megkezdéséről azaz a Postára adásról a regisztrációkor megadott e-mail címre értesítést küldünk.
A www.ajandekplaza.eu áruházban a vásárlás előtt egyszerűsített regisztrációra van szükség, majd a vásárláshoz a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is szükséges megadni.

Csomagküldést érintő elállás esetén a fogyasztó köteles a termék visszaküldésével kapcsolatos költségeket megfizetni, de ezen felül semmilyen más díj vagy költség fizetésére nem köteles. Legkésőbb harminc napon belül a teljes díjat vissza kell fizetni a fogyasztónak.
Kivételt képez ez alól, ha a fogyasztó a személyéhez kötött, illetve az utasításai alapján, vagy egyedi megrendelésre előállított áruról van szó.
A felhasználót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

A megrendelt termékek házhozszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.
A házhozszállítás ideje 24-48óra.
A szállítási határidő betartásáért a www.ajandekplaza.eu online áruház üzemeltetőjét Csonka Károly EV. felelőségre nem vonható, kártérítés nem kérhető.

A szállítás során bekövetkező sérülésekért sem a Magyar Posta Zrt., sem Csonka Károly EV. nem vállal felelősséget. Amennyiben a termék sérülten érkezik és utánrendelésre kerül sor, igény szerint a terméket újra előállítjuk, az újabb szállítási költség azonban vásárlóinkat terheli. A sérült termékről fénykép elkészítését és megküldését kérjük e-mail címünkre.

Fizetési, rendelési, átvételi feltételek

A megrendelés leadására történhet az  interneten üzemeltetett weboldalon, vagy e-mailen, vagy személyesen Keszthelyen a Kisfaludy utca 18. szám alatti Csonka Könyvkötészetben.

A bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

A www.ajandekplaza.eu weboldalon leadott rendelés összege kiegyenlíthető előre utalással, vagy átvételkor a kézbesítőnek, illetve személyes átvételkor a megnevezett üzletben.

Előre utalás esetén a megrendelés feldolgozását az összeg bankszámla számára történő megérkezésekor kezdjük meg, így a vállalt 48 órás szállítási határidőt is innen számítjuk.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Az alanyi áfa-mentes e.v. számlát a csomag tartalmazza.

Kérjük, szíveskedjen a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Adatvédelem

Vásárlóinknak szükséges megadniuk személyes adataikat a regisztráció és a rendelés folyamán (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot és teljesítse a megrendeléseket.

Csonka Károly EV.  birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, harmadik félnek semmilyen formában
nem adja ki. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására Csonka Károly EV-t valamely hatóság jogszabály alapján kötelezi.

A webáruház működésével, megrendelési, szállítási és  átvételi folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetében telefonon, e-mailen rendelkezésére állunk!

Szerzői jogok védelme, felelősség meghatározása

A feltöltött képekért minden felelősség a felhasználót terhel, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak nem sértik harmadik fél jogait.

Csonka Károly EV. és weboldalai semmilyen felelősséggel nem tartoznak a feltöltött képek használatából eredő jogvitákban, ezért felhasználóként a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnia a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni Csonka Károly EV. a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.

Törvényi szabályozás

Csonka Károly EV., mint a www.ajandekplaza.bolt.hu üzemeltetője kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi.
T/5141. számú törvényjavaslat.

A honlapon található szöveges tartalmak Csonka Károly EV. szellemi terméke, melyek felhasználása jogi következményeket vonhat maga után.

Folytatás
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Az Ön kosara üres!